Hauser

Hauser Árpád filmes blogja

2024. július 21. - Hauser Árpád

Szeretem az érdekes filmes karaktereket, kedvencem például Rick Blaine (Casablanca), John Keating (Holt költők társasága), Aldo Raine (Becstelen brigantyk), Andy Dufresne (Remény rabjai), Vincent Vega (Ponyvaregény), Memphis Raines (Tolvajtempó), Max Rockatansky (Mad Max), Rick Deckard (Szárnyas fejvadász), Poe Dameron (Star Wars), Steve Rogers (Amerika Kapitány), Han Solo (Star Wars), Peter Quill (Galaxis őrzői), Curtis Everett (Snowpiercer), Jason Bourne (Bourne-filmek), León (Leon a profi) és végül Carl Hauser (Total Recall).

Közülük ezúttal a legutolsót Carl Hausert emeltem ki a blog névadó karakterének, több okból is: egyrészt két külön életet élt, az egyik volt a hétköznapi a másik pedig a katonából lett felkelő. Másrészt harcos karakter, harmadrészt pedig olyan figura, aki elég bátor ahhoz, hogy szembeszálljon egy önkényuralommal. 

A blog elsődleges célja színvonalas recensiókat megjelentetni olyan filmekről, melyek figyelemre érdemesek vagy újdonságok a mozikban. Remélem elnyerik tetszésed az írásaim itt a blogomon és a mafabon is olvasol majd. Ha írnál nekem, email címem a következő:

hauserttt@gmail.com

Kedvenc filmjeim (nem mondom hogy a LEGJOBB filmek, de a kedvenceim egytől egyig):

További kedvencek: [premierek 2024]  

Dutyi dili, A fegyvertelen katona, A sólyom végveszélyben, A bukás, A Sátán felemelkedése, Lovagregény, Tűzzel vassal, Az utolsó mohikán, Utazók, Pár lépés a mennyország, Next - A holnap a múlté, A halál 50 órája, A zongorista, Legenda vagyok, Z világháború, Hazugságok hálója, A szikla, Snowpiercer, Tolvajtempó, Elysium, Deadpool 3, Szigorúan bizalmas (37), Csernobil (38), Tövismadarak (39), Escobar (40), Ha ölni kell (41), Becstelen brigantyk (42), Napóleon (43), Smaragd románca (44), Prometheus (45), Covenant (46), A rettegés arénája (47), Mátrix (48), Túl az óperencián (49), Ellenség a kapuknál (50), Zuhanás, Fall (51), Vörös veréb (52), Mimic (53), 13 óra, Bengázi (54), B-13 (55), Egy becsületbeli ügy (56), A piszkos 12 (57), A bevetés szabályai (58), Az angyal (59), Leon a profi (60), Nyolcadik utas (61), Thor: Ragnarök (62), Furiosa, Déjá Vu, Romulus (65), Tyler Rake (66), Széttörve (67), John Wick (68), Wick 2 (69), Wick 3 (70), Wick 4 (71), Imádlak utálni (72), Most már elég (73), Top Gun: Maverick (74), Senki (75), Az elfogás (76), Az utolsó párbaj (77), Dzsungeltúra (78), A leghosszabb nap (79), A magányos farkas (80), A platform 2 (81), 
hauser_al.jpg

karakterszámláló, Jerico

A bejegyzés trackback címe:

https://hauser.blog.hu/api/trackback/id/tr6218451291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása